O NamaProdajaOpremaPopravciNajamKontakt

Obrt za popravak
i prodaju klavira
Veprinac Zagrad 64
51414 IČIĆI

Tel/Fax: 051 / 299 204
Mob: 091 / 2482 096
Mob: 091 / 2992 040
klavir.valusek@ri.t-com.hr

   
   
   
   


Vodeći se idejom o postojanju jednog profesionalnog klavirskog servisa na Kvarneru, koji bi objedinjavao sve usluge prodaje, najma, ugađanja, i popravke klavira, 1987. godine utemeljio sam KLAVIR SERVIS Valušek putem kojeg su se te ideje počele pretvarati u djela.

Nakon završene osnovne i srednje glazbene škole I. M. Ronjgov u Rijeci, diplomirao sam Glazbenu kulturu na Filozofskom fakultetu u Puli, te proveo više godina na specijalizaciji za klavirštimera i graditelja klavira kod Andreasa Zirniga (Salzburg) i u Klavierstudiu Schneider (Villach).

 

KLAVIR SERVIS Valušek suradnik je svih glazbenih manifestacija čiji su nosioci Grad Rijeka, Županija Primorsko-goranska, Glazbena škola I. M. Ronjgov u Rijeci, Lions Club, Koncertna agencija GIS, Kastafsko kulturno leto, itd, te mnogobrojni KUD-ovi i Glazbene škole u regiji i šire.

Kod nas možete kupiti klavire renomiranih svjetskih proizvođača kao što su PIANO DEL SOL, W.HOFFMANN, RONISCH, itd., a isto tako možete obaviti popravak i ugađanje klavira neovisno o proizvođaču.
   
 
© 2006-2021 Klavir Servis Valušek